Peluang Perniagaan

KENAPA MASIH MENUNGGU & TERUS MENUNGGU? BERTINDAKLAH SEKARANG JIKA ANDA TIDAK MAHU TERDIRI DARIPADA KALANGAN ORANG-ORANG YANG RUGI

Tawaran ini TERHAD untuk orang yang mahu bebas daripada masalah kewangan & masa dalam membuat apa jua keputusan penting dalam kehidupan.

_____________________________________________

 Assalamualaikum,


" Selamat datang ke dunia Shaklee - di mana Falsafah, Produk dan Rancangan Perniagaan kami bersatu bagi mewujudkan Peluang Shaklee.


Pelan Jualan Shaklee merupakan satu program yang unik dari segi kewangan, ganjaran insentif, perkembangan jualan serta kepimpinan. Ia membantu rangkaian perniagaan dalam mewujudkan sebuah organisasi yang kukuh.
Dalam keadaan ekonomi yang mencabar, Shaklee sekali lagi menawarkan cara-cara menambahkan kewangan dan gaya hidup yang memuaskan." -- Petikan dari http://www.shaklee.com.my/bm/opportunity.asp 

Alhamdulillah, sejak saya menyertai Shaklee, dari bonus hanya RM30++ pada bulan pertama, kini selepas 6 bulan bersama Shaklee saya mampu berbangga kerana selain mendapat pendapatan sampingan yang sangat membantu dalam keperluan kewangan harian, saya juga dapat menjalinkan ukhwah bersama-sama rakan-rakan seperjuangan Shaklee. 

KENAPA SAYA MEMILIH PELUANG PERNIAGAAN SHAKLEE ?
 Shaklee adalah sebuah syarikat yang stabil sejak 1959 dan telah lebih 50 tahun di pasaran. Sebuah syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee merupakan pengeluar dan pengedar ulung nutrisi, penjagaan peribadi, penjagaan rumah dan produk rawatan udara termasuk 45 paten di seluruh dunia.

PRODUK BERKUALITI
✔ Apabila anda memilih produk Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI. Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, penyelidikan dan percubaan-percubaan klinikal.Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya sahaja.Produk-produk Shaklee merupakan hasil satu proses mendalam bagi kajian saintifik dan penilaian penyedlidikan pihak ketiga dan juga kajian klinikal bebas oleh kumpulan Pakar Sains Kesihatan. Shaklee juga merujuk kepada Lembaga Penasihat Saintifik, satu kumpulan kebangsaan yang merupakan ahli sains yang diiktiraf oleh peneraju dalam Institusi akademi dan perubatan.

PELAN JUALAN MENARIK
✔ Dengan menyertai Shaklee, anda berpeluang menikmasi skim bonus tanpa limit dari Shaklee, berpeluang mengikuti lawatan antarabangsa dan domestik ditaja sepenuhnya oleh Shaklee dan berpeluang mendapat pengiktirafan (berserta trophy & tunai) dari Shaklee.


Selain itu, anda juga berpeluang untuk menjadi CEO kepada peniagaan anda sendiri dan membina empayar perniagaan anda secara sacara full time atau part time. Alhamdulillah, sehingga kini, sudah ramai menikmati hasil dari empayar perniagaan masing masing. 

Dan anda jangan terkejut jika anda dapati kebanyakkan mereka yang telah berjaya adalah wanita dan suri rumah yang mana telah sanggup meninggalkan kerjaya professional masing masing setelah berjaya mencapai target perniagaan dalam Shaklee.
KEISTIMEWAAN BERSAMA SHAKLEE

JARINGAN UKHWAH BERSAMA JUTAWAN
✔ Dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee dan dengan serius ingin memulakan perniagaan (fulltime atau part-time), anda layak bernaung di bawah kepimpinan Master, Leader, coordinator dan supervisor yang berkualiti dan cemerlang. Anda akan diserapkan ke dalam group khas Jutawan Shaklee dan mendapat bimbingan terperinci tentang produk dan kaedah jualan yang terbaik fokus kepasa jualan online di internet. 

Kelas-kelas bimbingan disediakan 24 jam melalui intenet (FB, website & WhatsApp) untuk membolehkan anda mendapat rujukan dan bimbingan walau dimana anda berada. Bagi yang ingin mendapatkan bimbingan face to face, kelas-kelas juga boleh di atur seluruh Malaysia mengikut permintaan setiap kawasan /negeri.  
  • TIADA KEGIATAN HEAD HUNTING 
  • TIADA KELAS MINGGUAN/BULANAN 
  • PEMASARAN BOLEH DILAKUKAN DI INTERNET
  • TIADA PAKSAAN UNTUK ANDA MENCAPAI TARGET
    • bisnes anda, anda yang tentukan
  • TIDAK MEMERLUKAN MODAL YANG BESAR
    • hanya dengan yuran keahlian RM65 (RM10 untuk Semenanjung, RM20 untuk Sabah Sarawak).. ANDA MAMPU UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN & MEMBINA EMPAYAR ANDA SENDIRI.

So apa tunggu lagi. Makin lama tunggu, anda makin ketinggalan. Jom capai impian anda untuk mendapatkan financial freedom, bersara lebih awal dan memberi anda lebih masa untuk bersama keluarga disamping menjalankan perniagaan dari rumah atau di mana sahaja.


KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MENDAFTAR SEBAGAI AHLI!!! ;)

εїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз 

Untuk info & order:
Shaklee Independent Distributor (sid; 971081)
nabihah_halimshah@yahoo.com
sms/ whatsapp; 0177242495

No comments: