Thursday, March 27, 2014

kenal & suka Shaklee, terus jatuh cinta dengan Shaklee :)

ASSALAMUALAIKUM!

Sempena bulan ESP, sukacitanya Biha nak THROWBACK, FLASHBACK kisah cinta Biha dengan Shaklee, bagaimana titik perkenalan kami bermula dan bagaimana kami mengekalkan perhubungan kami~

Pada May 2013, Biha terkena jerawat yang tak pernah ada kat muka Biha. STRESS sangat bila tengok jerawat besar-besar macam ni muncul kat pipi :(

stress gile weh.. huargggghhhh!!

Sebulan berlalu, macam-macam cara Biha cuba.. sampailah Biha mengadu kat kawan Biha, muka Biha ada jerawat besar-besar! *fobia*

1st - kawan Biha cadangkan guna produk Clinique Anti-Blemish Solutions. Seriously seminggu pakai dah suka, sebab jerawat Biha kecut. 


Disebabkan tak puas hati.. nak hasil yang lebih mantop, Biha PM kawan Biha masa semester 1 dulu kat UNITEN. Sebab Biha hari-hari nampak dia post status pasal produk Shaklee. Biha tanyalah, 

''eyda, muka aku jerawat besar-besarla.. ada tak apa-apa yang boleh aku makan supaya jerawat ni chow?''

sembang sembang, kawan Biha cadangkan ambil ESP. Memandangkan dia tahu Biha tak reti telan pil dia cadangkan Biha ESP. WOW!! Masa ni dah excited nak cuba. Lepas tu Biha tanya harga berapa RM? kawan Biha cakap RM150! 

GULPPPP.. telan air liur, mahalnya *monologsendiri*



Lepas tu dia bagi diskaun sikit, but still Biha tak puas hati. Risik punya risik, tanya macam mana nak jadi ahli? Apa faedah jadi ahli? Dengan lajunya dalam minggu tu juga terus daftar jadi ahli.. HAHA bila dah jadi ahli tak payah susah-susah nak tanya sana sini untuk dapatkan harga yang murah.. tamak haloba betul Biha ni :P

lepas sebulan guna ESP

So lepas daftar pada 20/6/2013 terus Biha beli ESP untuk diri sendiri. Serius Biha suka. Dalam masa sebulan,
 kulit lembut
 ada yang tegur nampak cerah
 tapak kaki tak merekah, tak kasar
 & yang paling penting JERAWAT ni takde dah nak tumbuh suka-suka hati kat muka

gambar bertarikh 19/03/2014.. no edit sampai jadi licin~

Sebab tu sampai sekarang Biha teruskan minum ESP. 

Bila kita dah suka, mesti kita akan setia dengan apa yang kita suka dan sayang tu =)

*** pesanan nota kaki, nota tangan.. setiap gambar dalam entri ni Biha guna effect HDR untuk menampakkan dengan lebih jelas ada apa pada kulit Biha.. tiada edit yg melampau ya :)

εїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз 

Untuk info & order:
Shaklee Independent Distributor (sid; 971081)
nabihah_halimshah@yahoo.com
sms/ whatsapp; 0177242495

3 comments:

Hanis Khiri said...

Wahhhh..makin cantik..♥♥♥ hanis pun cinta sama shaklee

Juliza Sihatnatural said...

Wink..wink..wink...comey jer...;)

Stokis SF Beauty Skincare Perlis, Shaklee Perlis, Fereena Produk Perlis Dan Adamia Figue Fix Perlis said...

Hihihiu suka2, gambar jerewat senget2 ye awak posing dah cantik kulit tu posing sweet2 je....terbaek